WEBSTEP LEARN - 4. NOV. 2021

AWS Immersion Day - Containers

AWS Immersion Days er egne workshops utviklet av AWS med fokus på spesifikke tema.

Vi i Webstep er så heldige at vi har godkjent-stempel fra AWS for å kunne kjøre deres AWS Immersion Days - både for våre kunder og internt. I den forbindelse planlegger vi å kjøre en AWS Immersion Day med tema Containers. Her får du presentert tilhørende konsepter og tjenester, samt at du også får mulighet for å teste ut disse selv - hands on - i egne labber. Vi snakker Docker, ECS og EKS (Managed Kubernetes).

Det vil bli servert snacks og drikke underveis mens vi jobber med labbene.

Instruktør Arne Solheim har alle Associate- og Pro -sertifiseringer fra AWS, samt at han også er Authorized AWS Instructor. Arne vil være tilgjengelig for både spørsmål og bistand til feilsøking under labbene.

MERK: Disse sesjonene er satt opp til å kjøres on-site på Rebel (bygget der Webstep sitt Oslo-kontor nå holder til), da vi har registrert et stort ønske om å også kunne ha fysiske kurs i tillegg til de digitale. Om dere klarer å samle minimum 5 deltakere på eget kontor som har lyst til å bli med på en AWS Immersion Day så drar vi ut på roadshow ; dette gjelder da for alle avdelingskontorene våre i både Norge og Sverige! Disse sesjonene kan for øvrig holdes på både norsk og engelsk; deltakerene kan bli enige om hvilket av disse to språkene de ønsker sesjonen levert på (For denne runden på Oslo-kontoret så blir det da på norsk).

 
Dato Torsdag 4. november 2021
Tid 13:00-19:00 CET
Språk Norsk
Forkunnskaper Ingen
Lokasjon Webstep sine lokaler i 14. etasje på Rebel (Universitetsgata 2, Oslo)
Kapasitet 10 deltakere (Førstemann/kvinne til mølla!)
Instruktør Arne Solheim
Påmeldingsfrist Tirsdag 2. november 2021 kl. 12:00 (For at vi skal rekke å lage AWS-konti til de av dere som ikke har dette i Webstep-regi allerede).

 

View more events