Eventer i Webstep

Meld deg på våre eventer og øk din kunnskap om teknologi, digitalisering, strategi, ledelse, IT-bransjen og fremtiden. Her deler vi våre egne eventer og eksterne eventer vi er en del av. 

Eksternt

7. Mai

Inspirasjonsdagen 2021

Oda Nettverk holder deres årlige inspirasjonsdag for alle som er opptatt av mangfold og tech. Vi er stolte partnere av eventet. Oda Nettverk er Nordens ledende møteplass for kvinner i tech. I år er tema Digital Divide. 

Online

27. mai 8.30 - 9.00

Enkle grep for å redusere dine Azure kostnader

Et event i konseptet "Good Morning with Webstep". I dette webinaret vil vi gå inn på enkle kostnadsbesparende grep du kan foreta deg i Microsoft Azure. Vi skal gå igjennom noen av de mest vanlige kostnadsfellene i Microsoft Azure, og hva du kan gjøre for å unngå dem.

 

Online

10. juni 8.30 - 9.00

Hvordan teknologi oppdager forsikringssvindel

Et event i konseptet "Good Morning with Webstep". Med kunstig intelligens og datadeling samarbeider tre store forsikringsselskap for første gang i jakten på svindlere. Bak løsningen står Webstep. I dette webinaret gir vi innsikt i prosjektet og den skybaserte løsningen.

 

Online

24. juni 8.30 - 9.00

Modelling Dynamics in Panel Data

An event within the "Good Morning with Webstep" concept. This webinar will be all about managing time effects in panel data modelling. This topic will be relevant for Data Scientists and all interested in predictive modelling.