Digital sikkerhet i tøffere tider

 

 

Meld deg på her!

 

Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) har i 2022 registrert en kraftig økning i antallet forsøk på kompromitteringer mot norske virksomheter. Vi har gått fra global pandemi til krig i Europa. Daglig utsettes bedrifter for cyberangrep.I en skjerpet situasjon må virksomheten håndtere økt risiko, usikkerhet og et omskiftelig situasjonsbilde. Hvilke trusler står din organisasjon overfor – og hvordan takler du sikkerhetsutfordringene?

Velkommen til aktuelt og matnyttig frokostseminar hos Webstep!

 

Dag: Torsdag 10. november
Tid: 8:00 - 10:00, frokost fra 8:00-8:30
Sted: Rebel, Universitetsgaten 2. Webstep holder til i  14. etasje.

But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and I will give you a complete account of the system, and expound the actual teachings

 

 

08:30-09:10: Hvilke sikkerhetstrusler står du overfor?

Antall cyberhendelser er sterkt økende, og phishing, løsepengevirus og leverandørkjedeangrep har blitt mer sofistikerte og rammer stadig flere. Kombinert med en stigende geopolitisk spenning, har virksomheter en tøff verden å takle.

Skal vi kunne gjøre de riktige tingene må vi forstå situasjonen vi står i. Sesjonen gir en god oversikt over dagens komplekse sikkerhets- og trusselbilde. 

Foredragsholdere:

Halvor Kulsrud har bakgrunn som sikkerhetstester i Watchcom Security Group, der han blant annet har holdt foredrag om trusler og sårbarheter for kunder i privat og offentlig sektor.

Olav Sortland Thoresen har tidligere jobbet som både utvikler og sikkerhetstester, og har erfaring fra både angrep- og forsvarssiden. Han har blant annet vært med på å teste sikkerheten til flere norske virksomheter gjennom øvelser som simulerer cyberangrep 

 

9:20-10:00: Slik takler du sikkerhetsutfordringene

Hurtige, teknologiske taktskifter gjør sikkerhetsarbeid komplisert. Riktig kompetanse og solid erfaring er derfor avgjørende for å håndtere stadig nye sikkerhetsutfordringer.

Sesjonen sikrer oversikt og god innsikt, og vil gi konkrete råd og anbefalinger for håndtering og prioritering av digitale sikkerhetsutfordringer.

Foredragsholdere

Martin Kjellevand har i flere år jobbet med sikkerhetsrådgivning i det norske markedet. Han har solid erfaring fra kravstilling, leverandøroppfølging, risikostyring, risikohåndtering, opplæring og sikkerhetsstyring. 

Markus Andersen har erfaring fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet, og har jobbet med penetrasjonstesting og sikkerhetsrådgivning. Som sikkerhetsrådgiver har han omfattende kunnskap om trussel- og risikomodellering, sårbarhetsanalyse, sikkerhetsdesign og sikkerhetsarkitektur.

 

 

Meld deg på her!